I år har vi besluttet - med jeres hjælp - at støtte Kræftens Bekæmpelses kampagne "STØT BRYSTERNE".  Det går i al sin enkelthed ud på, at jer, der har lyst, strikker eller hækler en KARKLUD eller flere på ca. 30 X 30 cm.


Karkludene afleveres på Kræftens Bekæmpelses stand, som vi har stillet til rådighed på
Strikke og hæklefestivalen søndag den 25. september i Remisen Brande, GL. Arvad vej 1, 7330 Brande.

Hjertegarn har venligt doneret 100 nøgler bomuldsgarn og de første 100, der afleverer karklude får et nøgle igen -
er vi heldige får vi måske doneret flere nøgler :)

Karklude kan også afleveres hos Dina i Cafe Tankefrydhttp://cafetankefryd.dk/ hvis du ikke kan komme til festivalen.

Kræftens bekæmpelse sælger så karkludene i forbindelse med LYSERØD LØRDAG den 8. oktober og i uge 40. https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/lyseroed-loerdag/

Vi håber rigtig meget, at mange af jer synes, det kunne være sjovt at støtte på denne måde.
En god måde at få sine bomuldsrester brugt på.

 

Hvis du har lyst til at printe denne flyer, klikker du på billedet ovenover for at hente den i PDF.

 

Her nedeunder kan du læse om de projekter vi støttede i 2014.

Strikkefestivalen gav sidste år et pænt lille overskud, og det valgte vi at donere til nogle projekter, vi hver især brænder for. Vi støttede Ilses Bogprojekt i Kenyahttp://www.kenyabookbox.org/   . Ilse har sammen med en anden bibliotekar fået støtte til at lave bogkasser indeholdende ca. 300 bøger til forskellige fattige skoler. Det har medført en stor forbedring på mange områder på de deltagende skoler.

Desuden støttede vi Marianne spejderprojekt i Nakuru, Kenya. Det blev til 20 flotte spejderuniformer med tilbehør. I alt har Marianne skaffet sponsorer til i alt 50 spejderuniformer, og det har været så stor en succes, at spejderne nu ligger på 1-3 pladsen i de fleste nationale spejder konkurrencer i hele Kenya. http://newlife-africa.org/   Her kan læses mere om NLAI, hvor Marianne også har oprettetglasperleværkstedet Kioo Lulu.