Strikke-hæklefestivalen var en kæmpe succes - allerede fra morgenstunden af. I løbet af den første time tjekkede mere end 300 dejlige strikke/hækleinteresserede ind. De 250 første fik dejlige goodybags sponseret af både standene og garnfirmaer.

Familien Lindhartzen tog imod de næsten 1100 besøgende uden for RemisenBrande med deres flotte unika pilefletkurve. Solen skinnede og vejrguderne var i den grad med på denne sidste september søndag.

IMG_2862.JPG

Inden for var der også meget at kigge på, blive inspireret af og købe af!

Butik Solveig havde ikke kun udstillet garn og strikkebeklædning. Solveigs datter Lene ( medarrangør ag festivalen) og hendes børn er super kreative og havde lavet denne søde udstilling til inspiration.

Bodil Munch havde travlt - hun var både udstiller og foredragsholder..... Heldigvis havde hun kollegaen Hanne Pjedsted som sin højre hånd, men hun fortalte om sine strikkerejser til Estland. Jer der gik glip af Bodils foredrag får en ny chance til "Knit-together-dag" i "Cafe Tankefryd" Søndag den 1. marts. 

IMG_2812.JPG

Helle Kokholm er maskinstrikker og havde strikket både, kjoler, sjaler og meget mere - der i blandt disse smukke puder.

Infobordet havde en travl dag......

for der skulle deles 50 dejlige præmier ud, som blev udtrukket på indgangsbilletterne.

Der var garn i sækkevis.......

Smukke smukke keramikting fra Keramikværkstedet v/ Nina Lund. Ja, nogle har spurgt, HVORFOR 2 ikke strikstande deltog - og dertil er forklaringen!!!. Sidste gang da vi ikke havde fyldt helt op, var Nina bare med på at få en stand - og vi synes hendes ting matcher strikketingene rigtig flot - og så er Nina bare Brandes DARLING - så selvfølgelig er hun med - hende er vi rigtig stolte af :) www.keramik.dk

Matas kom med som sidste stand, da vi havde deadline, at der så kom venteliste senere, er vi kun glade for så har vi nogle flere at invitere næste gang.

Vera Molberg udstillede smukke pels/strik ting.....

IMG_2823.JPG

hun delte stand med Eva Folke. De er begge medlemmer af Kunsthåndværkergruppen "Netmaskerne" og havde det store arbejde også at stå for den flotte udstilling på scenen. http://netmaskerne.dk/

Flotte strikkede uniformer var udstillet på scenen

Her et billede fra lørdagens opstilling, hvor man bedre kan se modellerne fra "Netmaskerne".

Lørdag stillede halvdelen af standene op, mange synes selvfølgeligt at det er dejligt at have god tid til at hygge sig med opstilling, og det er der jo lørdag. Her ses FruHeins flotte stand. Sidste gang havde Bente "digtet" det flotte Brandesjal, som nu er kendt over hele Danmark. Til denne festival har hun begået et nyt flot design - nemlig "Brandeblusen", som er lige så smuk som sjalet. Hun har en dejlig blog http://fruhein.dk/

Her ses Ritta fra Maskemager i Holstebro. Hun står med hænderne i lommerne og dirigerer lidt med sine strikkere (HI HI). De havde begået dette flotte strikkede juletræ, som fik en flot andenplads i konkurrencen "Jul er Cool".

Boligsjæl og FruSommer.dk delte stand i den smukke Remise.

Birgitte og Laila fra Strikkecafeen i Ikast havde selv banket et sjovt juletræ sammen af optændingsknogler fra Ikast og omegn. Nu skal det pyntes med alt det fine strik, strikkeklubben havde begået.

"Maskebal i Give" - havde lavet et überutraditionelt juletræ! Her er Else Bang Jørgensen ved at klæde Hr. Luna på :) Han blev bare SÅ sød, da hun var færdig :)

Vinderene blev "Seriøs strik for sjov" fra Vejle, som meget opfindsomt have strikket over temaet "Peters Jul". Her ser nogle af klubbens medlemmer i fuld gang med at pynte træet om lørdagen.

Det er god kutyme at lade gæsterne vinde, så derfor lagde vi os på en sidsteplads i konkurrencen!!!! :) Det fortæller, at strikkefolket GODT kan lide noget mere utraditionelt - men som en trøstende sagde til mig - så er jeres nok det, der er nemmeste at kopiere til juletræet hjemme i stuen!! TAK til det venlige menneske :)

Chefen for Remisen - gravide Pia Stræde Palmelund gik svært tilfreds med arrangementet rundt og snapshottede dagen igennem og opdaterede på Face Book.

Lene Bundgaard Chang og hendes dygtige piger havde lavet dette lille kunstværk. Hæklet en Siemens vindmølle. Siemens havde venligst udlånt 2 af slagsen, og dem havde Lene og Marianne hver især deres pyntet. I vinduet bag møllen ses nogle af Knit von Kamstrups flotte værker. http://www.knitvonkamstrup.com/

Det er det sidste billede i dette indlæg... flere kan ses på Face book siden STRIKKEFESTIVAL I BRANDE, når jeg får dem lagt ind. Vi håber at se jer alle om 2 år igen til en ny strikkefestival.